fbpx

Graficset

Nascuts l’any 1972, som una empresa de comunicació especialitzada en la indústria tèxtil i de la construcció.

Amb més de 45 anys d’experiència al sector, contribuïm a enriquir la cadena de fabricació i subministrament del producte d’una empresa gràcies a l’abast del nostre principal objectiu: garantir la satisfacció dels nostres clients. Ens és possible degut a l’àmplia preparació i formació del personal tècnic i a la constant innovació en productes per la indústria tèxtil i de la construcció.

Som una empresa altament flexible, especialitzada, professional i comunicativa, orientada a fites i persones, aportant el màxim valor en totes les operacions que duem a terme. Per nosaltres, el factor humà és el nostre element diferenciador, fet que ens impulsa l’eficiència com a equip i el nostre compromís com a persones.

La nostra missió es basa en el desenvolupament d’un producte que encaixi perfectament en les necessitats del client, d’acord amb les respostes tant de sostenibilitat com de seguretat del mercat tèxtil i constructiu. Això passa per la nostra visió, consistent en ser líders en el servei i l’assessorament dels nostres clients. Els involucrem totalment en l’evolució i la materialització dels seus objectius.

Els valors que ens defineixen es poden detallar amb el següent esquema:

Prioritat a l’hora de desenvolupar processos i productes ecològicament assumibles, que consumeixin els recursos adients i en millorin la qualitat final.

Compromís amb el seguiment de la normativa internacional, que regula l’ús segur del producte tèxtil respecte el consumidor final.

Proximitat amb el client i complicitat amb el proveïdor.

Creativitat pròpia en els processos i productes que elaborem, apostant per la inversió en noves tecnologies que ens permetin oferir solucions originals i diferenciades.

Confiança en el nostre equip tècnic i productiu, entenent el personal i el treball en equip com les eines més eficaces per la nostra empresa.

 

Blog

Jul 22 2017
Representació catalana a Panorama Berlin
La fira, succeïda del 4 al 6 de juliol dins la setmana de la moda de Berlin, ha donat per...
Llegeix més...
Jul 22 2017
Triomf de la innovació al Barcelona Building Construmat
Del 23 al 26 de maig d’enguany es van poder veure a la Fira de Barcelona les últimes tendències al...
Llegeix més...
Jul 22 2017
Première Vision Paris, cita clau del món tèxtil
El passat 9 de febrer va tancar les portes la fira de teixits Première Vision Paris després de tres dies...
Llegeix més...