fbpx

Mostraris Fusta

El mostrari fusta és la carta de presentació dels seus productes. Nosaltres proporcionem des del disseny fins l’acabat final.

Les dimensions o la quantitat de les mostres no són un impediment per la conceptualització d’un recipient idoni tant pràctica com estèticament. Treballem amb fustes de tot tipus i amb característiques del tot variades, des de diferent gruix dels materials d’un mateix suport fins a productes totalment diferents exhibits en un mateix mostrari. Resolem aquests reptes amb l’ús de suports dissenyats i materialitzats especialment per cada gamma de mostres que ens proposi el client, de manera que poden ser presentades en cartes de diferent mida, tacs o, fins i tot, caixes individualitzades.

Ens basem en tres tipus de mostraris per satisfer les necessitats del comprador:

  • Disponibles per la venta: suports ja dissenyats i preparats per contenir mostres amb dimensions i quantitats estàndard.
  • Semi-personalitzades: afegir elements de disseny proporcionats pel client (com el logotip o els noms dels productes i les col·leccions) a mostraris ja pensats per contenir el número de mostres que pertoqui.
  • Totalment personalitzades: treball conjunt amb l’equip de desenvolupament del producte, des del disseny conceptual fins la viabilitat comercial que proporcionarà el mostrari. El recipient serà únic i totalment adaptat a les necessitats i els trets diferencials de l’element a exhibir.

Blog

Jul 22 2017
Representació catalana a Panorama Berlin
La fira, succeïda del 4 al 6 de juliol dins la setmana de la moda de Berlin, ha donat per...
Llegeix més...
Jul 22 2017
Triomf de la innovació al Barcelona Building Construmat
Del 23 al 26 de maig d’enguany es van poder veure a la Fira de Barcelona les últimes tendències al...
Llegeix més...
Jul 22 2017
Première Vision Paris, cita clau del món tèxtil
El passat 9 de febrer va tancar les portes la fira de teixits Première Vision Paris després de tres dies...
Llegeix més...