fbpx

Disseny

Funcionem com a agència de publicitat multi-sectorial, proporcionant serveis creatius i de seguiment de màrqueting. Treballem per a la indústria i el comerç en general, dirigint-nos principalment a les empreses petites i mitjanes, que són el motor de l’economia.

 

El nostre desig és ajudar els nostres clients a posicionar les seves marques per a vendre els seus productes i serveis i augmentar la fidelitat del client. Amb aquesta finalitat, proporcionem la creació, disseny i impressió de tota mena de materials publicitaris: marques, logotips, fullets, catàlegs o comunicacions corporatives.

Disseny d’embasos i embalatges

Un bon producte necessita d’una bona presentació. Per això és fonamental l’envàs i l’embalatge que el conté. Podem fer el disseny industrial d’un envàs o ajudar el client a escollir-ne un de preexistent. Podem dissenyar l’embalatge i, per descomptat, l’etiqueta del producte ja que sovint cal redissenyar les marques quan són molt antigues. Treballem, això sí, amb un diàleg permanent amb el client, que és qui millor coneix la seva empresa i els seus productes.

Identitat corporativa

La identitat corporativa o visual d’una empresa exigeix una harmonia de disseny, colors i disposició de tots els elements. El més important és el logotip i després la vostra papereria (cartes, factures, targetes), els fullet, el lloc web i els signes en les xarxes socials.

Newsletter

Els butlletins de notícies són una de les millors eines per a informar regularment els seus clients o possibles clients de qualsevol tema. Són un instrument de fidelització per als seus compradors.

Estands i displais

La inversió que suposa per a una empresa el fet d’anar a una fira ha de tenir el seu retorn en visites i en comandes. Per això és molt important el disseny i la decoració dels vostre estand.

Serveis d’impressió

Podem imprimir en diverses tècniques i formats. En òfset, per a tiratges llargs; en digital per a tiratges curts, en serigrafia i fins i tot en l’antiga tipografia per a alguns treballs especials. Els nostres formats van des de 140 x 100 cm fins DIN-A4.

Fotografia de producte

El nostre estudi de fotografia està equipat amb l’última tecnologia digital i preparat per a fer fotos publicitàries, bodegons, reportatges i retrats. I si el vostre pressupost és ajustat, amb el nostre banc d’imatges us podem proporcionar alternatives de millor preu.

Blog

Jul 22 2017
Representació catalana a Panorama Berlin
La fira, succeïda del 4 al 6 de juliol dins la setmana de la moda de Berlin, ha donat per...
Llegeix més...
Jul 22 2017
Triomf de la innovació al Barcelona Building Construmat
Del 23 al 26 de maig d’enguany es van poder veure a la Fira de Barcelona les últimes tendències al...
Llegeix més...
Jul 22 2017
Première Vision Paris, cita clau del món tèxtil
El passat 9 de febrer va tancar les portes la fira de teixits Première Vision Paris després de tres dies...
Llegeix més...